FAQ om frånluftsvärmepumpar

Om företaget

Rörande Rör AB är ett VVS-företag med lång erfarenhet av att jobba med alla typer av rörarbeten och framförallt mot villaägare och andra egnahemsägare. Detta har gett oss stor erfarenhet i de flesta av de problem som kan dyka upp i villor, radhus, bostadsrättslägenheter mm. Vår filosofi som litet företag är att alltid ge våra kunder en högkvallitativ service till ett konkurenskraftigt pris.

Vi har de sista åren specialiserat oss på varmvattenberedare, frånluftsvärmepumpar, bergvärmepumpar och luft-vattenvärmepumpar. Så om du söker varmvattenberedare Stockholm eller en som kan pannor, värmepumpar och frånluftsvärmepumpar så har du hittat rätt. För att göra det enkelt för dig har vi tagit fram ett paketpris för varmvattenberedare. I paketpriset ingår installation och bortforsling av den kasserade varmvattenberedaren.  Vårt paketpris på frånluftsvärmepump är inklusive installation, injustering och rengöring av ventilationskanalerna m.m. Se alla våra erbjudanden – Varmvattenberedare , – Frånluftsvärmepump.

Varmvattenberedare i Stockholm med omnejd!
Vi vet av erfarenhet att när varmvattenberedaren går sönder, så vill man ha problemet löst väldigt fort, så vi garanterar att du har en ny varmvattenberedare så snabbt som möjligt om du bor Storstockholm, Nynäshamn, eller Södertälje.

Frånluftsvärmepump:
Vi är experter på frånluftsvärmepumpar och har hjälpt väldigt många privatpersoner med deras värmepumpar.
Frånluftsvärmepumpar har blivit vår specialitet för det är vi väldigt duktiga på. Det vittnar våra otroligt goda referenser om. Här kan du läsa våra kundomdömen hos Dorunner.
Vi har tagit fram ett mycket konkurrenskraftigt pris på frånluftsvärmepump inklusive installation och det kan vi göra för att vi installerar så många och för att vi är experter på installation av frånluftsvärmepumpar. Se vårt paketpris….

Självklart tar vi hand om allt som ROT-avdraget kräver. Läs mer om ROT-avdrag hos Skattemyndigheten.

Jag ser framemot att ni hör av er till oss så vi kan hjälpa er med era vvs-problem.

Anders Jakobsson
VVS-installatör och ägare av företaget

kontakt/bokning

eller ring 073-0227121 (kontor)

Vi stödjer följande organisationer:

 

Giving People

Aktiv Skola