Paketpris på installation av NIBE F370 frånluftsvärmepump 52.500:-installation-frånluftsvärmepump-Stockholm

Erbjudandet är inkl. moms & rot-avdrag och gäller i Stockholm med omnejd. Här kan du läsa allt som ingår i priset för installation av en NIBE F370 frånluftsvärmepump:

  • Nedmontering av den gamla frånluftsvärmepumpen
  • Installation av frånluftsvärmepump NIBE F370
  • Rengöring av ventilationskanaler och ventilationsdon med professionell sotarutrystning (värde ca: 3.000:-)
  • Ventilationsinjustering och upprättande av ventilationsprotokoll (värde ca: 2.500:-)
  • Uppstart, funktionskontroll
  • Genomgång av pannans funktioner
  • Överlämnande av dokument
  • grovstädning
  • Bortforsling av gamla pannan till miljöstation

Våra kompletta villkor hittar du här.

NIBE F370 är en frånluftsvärmepump som ger värme, varmvatten, ventilation och återvinning. Den lämpar sig för hus mellan 80 och 200 m2 och har energiklass A+. Modellen passar de flesta hushåll som utbytespump.

Varför rengöring av ventilationskanaler?

ventilationskanal frånluftsvärmepump före rengöring Före          ventilationskanal frånluftsvärmepump efter rengöring  Efter

 

 

Med tiden fastnar damm på insidan av ventilationsrören. På det sättet blir rören mindre, din frånluftsvärmepump förbrukar mer el och luftkvaliteten blir sämre. Det kan även förekomma oljud orsakad av smuts i kanalerna.

Sotarna rekommenderar att man rengör alla ventilationskanaler vart 6:e år. NIBE och andra panntillverkare rekommenderar att rengöring av ventilationskanaler samt ventilationsinjustering utförs vid nyinstallation av frånluftsvärmepump. För din komfort har vi inkluderat dessa servicearbeten i vårt erbjudande. Vårt kompletta villkor hittar du här.

Vill du ha en annan modell?

Behöver du en offert för en annan modell av NIBEs frånluftsvärmepumpar? Vi erbjuder även paketpriser för NIBE F470, NIBE F730 och NIBE F750. Kontakta oss via kontaktformuläret och få offerten omgående via mail.

Var installerar vi?

Vi installerar och byter pannor i Botkyrka, Danderyd, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Nynäshamn, Salem, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Värmdö. Om du bor något annanstans i Stockholmsområde, tillkommer ett reskostnadstillägg. Kontakta oss gärna för att få en offert.

Hur bokar jag en installation?

Om du vill boka en tid, vänligen skicka oss dina kontaktuppgifter via kontaktformuläret. Sedan skickar vi ett mail till dig med informationen om vad som är viktig inför installationen. Vi föreslår även en installationstid som du kan bekräfta. Bokningen är inte bindande innan du har bekräftat installationsdatum.

På installationsdagen levererar vi frånluftsvärmepumpen, utför installationen enligt offert och transporterar din gamla panna till miljöstation.

Finns det extrakostnader?

Om din installation är ingen standardinstallation kan en kostnad tillkomma.  Men du behöver inte oroa dig för gömda kostnader. När vi har tittad på dina bilder bekräfter vi offertpriset inklusive eventuell tilläggskostnad och detta är priset som gäller. Om vi upptäcker på plats att vi behöver göra något extra är det på oss.

Hur betalar jag?

När installationen är klart får du en faktura via Billogram som du betalar inom 10 dagar.

Om du vill finansiera din nya frånluftsvärmepump, finns det möjlighet via NIBE finansiering. Du ansöker direkt på webben.

Hur är det med rot-avdraget?

Vi hanterar allt pappersarbete för dig. Du behöver alltså bara meddela oss dina rot-uppgifter (personnummer och fastighetsbeteckning) och sedan hantera vi allt annat. Om du inte kan utnyttja rot, skicka vi gärna en offert utan rot-avdrag.

Kan jag byta min gamla frånluftsvärmepump till en NIBE F370?

På NIBEs hemsida finns en utbytesguide som hjälper dig att välja rätt modell: utbytesguide

Behöver du något extra?

Det är ett bra tillfälle att passa på om du har även funderat på att byta blandare, toalettstol eller liknande. Vi är ju redan på plats, så vi kan erbjuda dig en mycket bra pris för alla extraarbeten och du slippar vara hemma på flera tillfällen. Kontakta oss gärna för offert.

Min takhöjd är lägre än 228 cm. Finns det en modell som passer?

NIBE F370 behöver en takhöjd av 228 cm för att den skall kunna resas i rummet. Om du har en lägre takhöjd finns det modell NIBE F730 som är delbar. Modulerna kan installeras bredvid varandra om det behövs, det är alltså en bra lösning om ditt tak är för lågt för andra modeller. Kontakta oss gärna för offert.

Hur ska du veta att vi är ett bra företag?

Fler frågor?

Du hittar lite mer information om frånluftsvärmepumpar under Bra att veta om frånluftsvärmepumpar och FAQ om frånluftsvärmepumpar. Om din fråga inte blev besvarat, kontakta oss gärna på telefon, mail eller via kontaktformulär. Vi hjälper dig gärna.

kontakt/bokning

eller ring 073-0227121 (kontor)

Ansvarsförsäkring

RörandeRör innehar Företagsförsäkring hos Folksam med ansvarsförsäkring inkluderad.

Finansiering

NIBE Finansiering – Låna upp till 250.000kr

telefon[1]

Kontakta oss

RörandeRör

Kristinelundsvägen 11
123 52 FARSTA
info@roranderor.se
073-0227121 (kontor)