Vi gör paketpriser på installation av NIBE bergvärmepumpar

Vi gör paketpriser för att byta din gamla bergvärmepump till en ny med installation i Stockholm. Kontakta oss gärna, så hjälper vi dig att välja rätt modell som passar för ditt hus och borrhål. Här kan du läsa vad som ingår i installationen:

  • Nedmontering av den gamla bergvärmepumpen
  • Installation av ny NIBE bergvärmepump
  • Luftning och påfyllning av Brine vätska i kollektorslangen
  • Uppstart, funktionskontroll
  • Genomgång av pannans funktioner
  • Överlämnande av dokument
  • Bortforsling av gamla pannan till miljöstation

Våra kompletta villkor hittar du här.

NIBE F1255 bergvärmepump

NIBE S1255 är en inverterstyrd bergvärmepump med ledande teknik som ger värme och varmvatten. Pannans teknik är mycket energieffektiv (energiklass A+++), anpassar sig perfekt efter husets effektbehov och skyddar borrhålet från nedfrysning. Perfekt om du ska byta din gamla bergvärmepump. Modellen passar de flesta hushåll som utbytespump.

NIBE S1255 finns i olika effektstorlekar upp till 16 kW som passar även stora hus. Önskas en annan bergvärmepumpsmodell är du välkommen att begära en personlig offert.

 

Kan jag få en offert för en annan modell?

Vi installerar alla NIBE bergvärmepumpar, till exempel NIBE F1145, NIBE F1155, NIBE F1245, NIBE F1255, F1226 och F1126. Varje modell finns i olika effektstorlekar. Kontakta oss gärna via kontaktformuläret för att få offerten omgående på mail.

Var installerar vi?

Vi installerar och byter pannor i Botkyrka, Danderyd, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Nynäshamn, Salem, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Värmdö. Om du bor något annanstans i Stockholmsområde, tillkommer ett reskostnadstillägg. Kontakta oss gärna för att få en offert.

Ingår spolning av golvvärmeslingor i priset?

Spolning av golvvärmeslingor ingår inte i priset. Vi förutsätter att du har ett automatluftningssystem. Självklart gör vi allt vi kan för att inte få luft i systemet, men vi kan inte helt utesluta att det händer.

Hur bokar jag en installation?

Om du vill boka en tid, vänligen skicka oss dina kontaktuppgifter via kontaktformuläret. Sedan skickar vi ett mail till dig med information om vad som är viktigt inför installationen. Vi föreslår även en installationstid som du kan bekräfta. Bokningen är inte bindande innan du har bekräftat installationsdatum.

På installationsdagen levererar vi bergvärmepumpen, utför installationen enligt offert och transporterar din gamla panna till miljöstation.

Finns det extrakostnader?

Om din installation är ingen standardinstallation kan en kostnad tillkomma.  Men du behöver inte oroa dig för gömda kostnader. När vi har tittad på dina bilder bekräfter vi offertpriset inklusive eventuell tilläggskostnad och detta är priset som gäller. Om vi upptäcker på plats att vi behöver göra något extra är det på oss.

Hur betalar jag?

När installationen är klart får du en faktura via Billogram som du betalar inom 10 dagar.

Om du vill finansiera din nya frånluftsvärmepump, finns det möjlighet via NIBE finansiering. Du ansöker direkt på webben.

Hur är det med rot-avdraget?

Vi hanterar allt pappersarbete för dig. Du behöver alltså bara meddela oss dina rot-uppgifter (personnummer och fastighetsbeteckning) och sedan hantera vi allt annat. Om du inte kan utnyttja rot, skickar vi gärna en offert utan rot-avdrag.

Vilken garanti får jag?

Du får 1 års utförandegaranti på vårt arbete via RörandeRör. På din värmepump har du 3 år produktgaranti plus 3 år trygghetsförsäkring via NIBE. Från år 7 till 18 kan du köpa till trygghetsgarantin via försäkringen. Skulle det vara något problem med din produkt kan du alltid kontakta oss och vi hjälper dig att boka servicen.

Behöver du något extra?

Det är ett bra tillfälle att passa på om du har även funderat på att installera tillbehör till din bergvärmepump eller att byta blandare, toalettstol eller liknande. Vi är ju redan på plats, så vi kan erbjuda dig en mycket bra pris för alla extra-arbeten och du slippar vara hemma på flera tillfällen. Kontakta oss gärna för offert.

Fler frågor?

Du hittar lite mer information om bergvärmepumpar under Bra att veta om bergvärmepumpar. Om din fråga inte blev besvarat, kontakta oss gärna på telefon, mail eller via kontaktformulär. Vi hjälper dig gärna.

kontakt/bokning

eller ring 073-0227121 (kontor)